Gereedschap huren 079

Uitbreiding diensten

Gereedschap huren 079 heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Vanaf vandaag kunnen ook klusjesmannen en vrouwen hun diensten aanbieden op onze site. Vraag en aanbod gaan op onze site hand in hand samen.

Leads en sales genereren

We hebben veel vakmannen en vrouwen in Zoetermeer en een nog grotere vraag naar verschillende vaklui voor een bepaalde klus. Omdat veel van deze specialisten het lastig vinden om nieuwe klanten te zoeken, en consumenten het lastig vinden om een klusjesman te vinden, hebben wij een wel heel interessante propositie opgezet.

Gereedschap huren 079 als lead of sales generator voor uiteenlopende diensten. Consumenten en vakmensen kunnen elkaar vinden op onze website.

Kwaliteit voorop

Onze belangrijkste USP is dat wij elke klus of dienst exclusief aan 1 bedrijf toewijzen. Op deze manier willen we voorkomen dat wij als een prijsvechter gaan fungeren.

Bij het doen van een aankoop spelen verschillende factoren een rol. Een van die factoren is de prijs die men wilt betalen voor een product of dienst. Gek genoeg is prijs vaak juist niet de doorslaggevende factor. Kwaliteit, service, snelheid en andere factoren zijn vaak belangrijker voor de meeste consumenten.
Dit is de reden waarom wij niet kiezen voor een omgekeerde veiling waar de laagste bieder wint.

Kwaliteit is wat telt. Als het kan met een vriendelijke lach natuurlijk.

Deze kwaliteit blijven wij ook bij bestaande partners in de gaten houden.

Aankoopintentie

Wij hebben custom made aanvraagformulieren zodat elke potentiële klant zo volledig mogelijk een aanvraag indient. Deze komt vervolgens direct in de inbox van het aangesloten bedrijf. Omdat de aanvraag al compleet wordt ingedient kan er direct een volledige offerte uit worden gestuurd. Hierdoor wordt het aankoopproces een stuk korter en efficienter.

Omdat wij gebruik maken van aangepaste aanvraagformulieren, krijg je vaak iets minder aanvragen binnen. Echter is de aankoopintentie een stuk hoger omdat deze de moeite heeft genomen om meer infomatie over de klus te delen.

Alle diensten kan je op deze pagina vinden. Ben je een klusjesman en geïnteresseerd in een samenwerking? Ga dan naar de pagina voor vakmannen