Gereedschap huren 079

Badkamer of keuken verbouwen?

Bij het vernieuwen van je keuken, toilet of badkamer moet je toch echt beginnen met het sloopwerk. Misschien wel het minst leuke klusje.  Vaak ontkom je er bijna niet aan om ook een flink aantal tegels van de muren (en vloeren) te verwijderen. En dat kan een behoorlijke klus zijn als je dat met de hand doet.

Veel mensen maken gebruik van een hamer en beitel. Een zeer intensieve klus voor je lichaam. Met name je armen. Doordat het zwaar werk is, en vaak het aantal vierkante meters ook behoorlijk is, neemt de klus dan ook wat tijd in beslag.

Met een electrische breekhamer kan je deze klus dan ook veel sneller klaren!

Electrische breekhamer

De electrische breekhamer levert een maximale slagkracht van 10 joule. Met 4300 slagen per minuut is een muur dus zo doorbroken. Perfect als je thuis bijvoorbeeld de keuken gaat uitbouwen, of de badkamer of toilet gaat vernieuwen.

Standaard leveren wij 2 soorten beitels mee.  

puntbeitel

De puntbeitel kan worden gebruikt voor het doorbreken van gemetselde muren en beton. Doordat alle kracht op de punt van de beitel zit kan je zeer nauwkeurig te werk gaan.

Door de platte kop is deze beitel zeer geschikt voor het verwijderen van vloer- en wandtegels. De kop heeft een platte punt waardoor je makkelijk onder de tegel schept. Deze hebben wij in 2 maten; smalle en een bredere.

Voor andere toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor het maken van sleuven,  verwijderen van voegen of het maken van smalle kabelgoten, zijn andere beitels beter geschikt. Deze kunnen we ook meeleveren mits tijdig aangegeven. 

Staat er al een klus op de planning? Reserveer hier dan alvast de breekhamer!

Extra tip: moet je ook al het sloop afval afvoeren? Dan bieden wij ook een aanhanger aan!