Gereedschap huren 079

Hoe werkt het?

We krijgen nog weleens de vraag hoe het werkt. Vaak omdat we lage huurprijzen hanteren.

1. Reserveer het gewenste gereedschap
Via onze website, en verschillende platformen, bieden wij onze gereedschappen aan.
Via elk platform kunnen wij worden benaderd. Via de site kan je makkelijk reserveren via het contactformulier op de productpagina’s. 

Neem contact met ons op om een datum en een tijd af te spreken. Wil je meerdere gereedschappen huren? Dan kan dit als opmerking er bij worden vermeld. 

2. Ophalen
Bij het ophalen van het gereedschap wordt de borg + huur vooraf betaald. Bij het ophalen kan een uitleg gegeven worden over het gebruik van het gereedschap. 
Ophalen en terugbrengen kan alleen op afspraak. We vragen altijd om minimaal 30 minuten voor terugbrengen contact op te nemen om zeker te zijn dat er iemand aanwezig is. 

3. Betaal contant, via Ideal of met Bitcoin
Bij elke gereedschap vragen wij een borg. Dit bedrag verschilt per product. Vooraf dient de borg + huur worden betaald. Bij het retourneren ontvang je de borg terug. Eventueel langer huren zal nog worden verrekend met de borg. 

4. Defect?
Is het gereedschap, voor of tijdens gebruik, defect of beschadigd? Laat het direct weten! Vaak hebben we een alternatief of kunnen we het snel oplossen.

Is het buiten de schuld van de huurder en kunnen we geen alternatief bieden? dan ontvang je de volledige huur + borg terug, mits dezelfde dag geretourneerd.. 

Is het gereedschap door verkeerd gebruik beschadigd of defect? dan wordt dit met de borg verrekend. Dit kan betekenen dat de borg volledig wordt ingehouden, maar kan ook een deel zijn. Dit wordt na onderzoeken van het probleem en kosten afgehandeld.