Gereedschap huren 079

Even voorstellen

Even voorstellen!

Wij zijn Elenor en Jeffrey, de eigenaren van Gereedschap Huren 079.

Na veel klussen en doe-het-zelven hebben we in de loop der jaren flink wat gereedschap bij elkaar gespaard.

Bij elke klus, verhuizing of hobby was er weer nieuw gereedschap nodig of konden we het gereedschap niet vinden; dus kochten we het maar om het vervolgens te laten verstoffen. Hartstikke zonde, maar huren is doorgaans helemaal niet interessant voor de doe-het-zelver.

Over Gereedschap huren 079
Laminaatsnijder en decoupeerzaag huren

Neem nou deze laminaatsnijder en decoupeerzaag. De meeste mensen die gaan verhuizen of

de vloer vernieuwen, zijn prima in staat om deze zelf te leggen. Dan is deze combinatie van gereedschap onmisbaar.

Bij de bouwmarkt op de hoek kost het huren van deze 2 gereedschappen iets meer dan €50 euro voor 1 weekend. Belachelijke tarieven voor ons doe-het-zelvers. En dan moet je zorgen dat je voor 17:00 uur alles retour brengt; anders mag je de volgende dag nog meer betalen!

Na de verhuizing naar onze nieuwe woning werden we toch wel geconfronteerd met de hoeveelheid gereedschap die we hebben liggen. En toen wisten we het; hier moeten we wat mee doen. In onze ogen zijn er immers geen verhuurders die redelijke tarieven rekenen. 

Na een start met wat advertenties op Marktplaats bleek de vraag enorm te zijn. Veel doe-het-zelvers die bij ons aan de deur komen merkten dan ook hetzelfde op;
de prijs voor een nieuw stuk gereedschap is te hoog, het ligt vervolgens te verstoffen en huren bij reguliere bedrijven is gewoon niet leuk meer. 

Bij ons konden ze terecht voor goed gereedschap voor een heel schappelijke prijs.

Zie daar Gereedschap Huren 079!

Gereedschap huren 079